Låsbyvej 103, 8660 Skanderborg

Er du håndværker eller har du en hel gruppe håndværkere, der søger et ophold til Jeres medarbejdere. Så er en billig overnatning til håndværkere i rolige og hjemlige omgivelser ved Klærke Hostel det helt rigtige sted for Jer.

Vores centrale placering i Jylland og især vores korte køreafstand til Aarhus og andre større østjyske byer, gør at I hurtigt og nemt kan komme til og fra Jeres arbejdsplads uden at tilbringe mange timer på vejene.

SÆRLIG PRIS  

Hos Klærke Hostel er vi glade for at kunne tilbyde billig overnatning til håndværkere i hjemlige omgivelser. Vi er endda så glade for håndværkere at vi tilbyder håndværkere, overnatning til en helt særlig pris. Blot 330 ,- pr døgn for et enkeltværelse.

Afhængig af hvor mange personer I ankommer samt hvor mange dage I har behov for overnatning, tilbyder vi Jer en fornuftig rabat. Kontakt os hør nærmere 

 

FORDELE VED AT BO VED KLÆRKE HOSTEL

Vores faciliteter gør det blandt andet muligt for Jer at tilberede egen mad, som var I hjemme hos Jer selv. Alle vores køkkener er fuldt udstyret med alle almindelige køkkenredskaber og hård hvidevarer. I kan derfor i god ro og mag nyde Jeres aftensmad sammen og derefter trække Jer ind på Jeres værelser hvis I føler for dette. Aktivitetsrummet gør det også muligt for Jer at slappe af  sammen over et spil dart og bordtennis. Eller I kan anvende vores store fladskærms TV til at se lidt underholdning sammen.

En ekstra fordel ved en billig overnatning til håndværkere hos Klærke Hostel er, at I alle vores værelser er der mulighed for at dobbeltsengene kan adskilles således I kan få to enkelt senge – I er derfor ikke tvunget til at dele seng med Jeres kollegaer. Desuden har enkelte af vores værelser eget bad og toilet. Ønsker I særligt dette, skal I spørge hertil ved booking.

FYSIOTERAPI OG MASSAGE

Har I haft en lang og hård dag på arbejdet, hvor I har brugt Jeres krop godt og grundigt, kan I med fordel booke en tid til fysioterapeutisk behandling eller massage ved Klærke Fysioterapi. Klinikken er placeret i tilstødende bygning til Klærke Hostel – I kan derfor nemt kombinere et ophold med behandling eller wellness. Klinikken kan ved forespørgsel have åbent til sent på aftenen, hvis I har en lang arbejdsdag. Læs mere her.

 

“Følelsen af at være langt væk hjemme fra, er meget lille, når jeg opholder mig hos Klærke Hostel.” 

Udtalt af fast kunde igennem mange år.

 

 

 

 

Klærke Hostel